NaturCare Foot Bath 250 ml

Jalkakylpy

21,00 € / kpl 26,00 sis. alv 24,00 %
Alin hinta viim. 30pv aikana 21,00 €
  Kpl

 Foot Bath jalkakylpy virkistää ja rentouttaa jalkoja ja koko ihmistä. Kylvetys ennaltaehkäisee jalkaongelmien syntyä: hillitsee bakteerien ja jalkasienen kasvua sekä pehmentää kovettumia. Foot Bath jalkakylpy parantaa kudosaineenvaihduntaa ja pintaverenkiertoa. Foot Bath sisältää mm. Active Aloeta, piparminttuöljyä ja Tea Tree Oilia, jotka tekevät tuotteesta erittäin hoitavan ja antiseptisen.

Foot Bath jalkakylpy on helppo ja miellyttävä tuote jalkojen kotihoitoon. Laimenna 15-20 ml Foot Bathia litraa kohden lämmintä vettä ja liota jalkoja jalkakylvyssä 10-20 minuuttia, välillä jalkoja hieroen. Kuivaa jalat huolella, myös varpaiden välit. Käytä jalkakylpyä päivittäin viikon ajan ja sen jälkeen vähintään kerran viikossa varsinkin, jos jalat ovat tulehtuneet, turvonneet, väsyneet tai niissä on kovettumia. Kun jalat on saatu hyvään kuntoon, voi jalkakylvyn ottaa 1-2 kertaa kuukaudessa kovettumien estämiseksi. Jalkakylvyn jälkeen suositellaan Foot Lotion -jalkavoiteen käyttöä.

Tämä tuote on valmistettu Suomessa.

 

Tuotteen aineosat: Aqua, Alcohol denat., Propylene Glycol, Polysorbate 60, Cocamidopropyl Betaine, Mentha Arvensis Leaf Oil, Polysorbate 20, Aloe Barbadensis Leaf, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Menthol, Allantoin, Retinyl Palmitate, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Tocopherol, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamide DEA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Diazolidinyl Urea, Citric Acid, CI 19140.