Misty 2.0 probioottisumutin -loppuunmyynti

Probioottisumutin

32,20 € / kpl 46,00 sis. alv 24,00 %
Alin hinta viim. 30pv aikana 32,20 €
  Kpl

NaturCare Misty on ihon probioottihoitoihin kehitetty moderni edelläkävijätuote. 

Mistyn hoitava teho perustuu 100 % luonnollisia probiootteja sisältävän nesteen erittäin hienojakoiseen sumuttamiseen suoraan iholle. Laitteen ultraäänitekniikalla tuottamat mikrokokoiset sumupisarat imeytyvät helposti poikkeuksellisen syvälle ihohuokosiin ja tasapainottavat näin ihon mikrobikantaa luonnollisella tavalla sen syvimmissäkin kerroksissa.

Laite käynnistää yhdellä kädenliikkeellä sumutusjakson, jonka aikana käyttäjä voi suunnata probioottisumun haluamilleen ihoalueille. Sumun joutuminen esim. hengityselimiin kasvojenhoidon aikana on täysin vaaratonta. Laite käynnistyy ja sammuu sen liukukantta siirtämällä. Huolehdit vain, että laitteen säiliössä on riittävästi hoitonestettä ja että sen akussa on virtaa. Hyvän mikrobitasapainon saavuttamiseksi hoidoksi riittää n. 30 sekunnin sumutus päivässä, mutta voit tehdä sen toki useamminkin tarpeen mukaan.

Tuotepakkaus sisältää laitteen, USB-laturin, pipetin nestesäiliön täyttämiseksi sekä käyttöohjeen. Jatkokäyttöä varten on saatavilla refill-pakkauksia, jotka sisältävät 5 kpl 9 ml täyttöampulleja. Laitteella on 1 vuoden takuu. Yksi ampulli riittää kerran päivässä sumutettaessa noin kuukauden ajan.

Laitetta täytettäessä täyttöampullin suuaukko leikataan isommaksi ja neste täytetään säiliöön pipetin avulla.

 

Probioottinesteen ainesosat: aqua, microorganisms, phenoxyethanol, ethylhexyl glycerin.