Misty 2.0 sumutin + ampullipakkaus (5 kpl)

Paketti sisältää:
  • 1 kpl Misty 2.0 probioottisumutin
  • 1 kpl Misty refill (5 x 9 ml probioottiampullit)

Probioottisumutin ja ampullipakkaus.

70,00 € / kpl sis. alv.
  Kpl

NaturCare Misty on ihon probioottihoitoihin kehitetty moderni edelläkävijätuote. Paketti sisältää laitteen ja 5 kpl probioottiampullia.

Mistyn hoitava teho perustuu 100 % luonnollisia probiootteja sisältävän nesteen erittäin hienojakoiseen sumuttamiseen suoraan iholle. Laitteen ultraäänitekniikalla tuottamat mikrokokoiset sumupisarat imeytyvät helposti poikkeuksellisen syvälle ihohuokosiin ja tasapainottavat näin ihon mikrobikantaa luonnollisella tavalla sen syvimmissäkin kerroksissa.

Laite käynnistää yhdellä kädenliikkeellä sumutusjakson, jonka aikana käyttäjä voi suunnata probioottisumun haluamilleen ihoalueille. Sumun joutuminen esim. hengityselimiin kasvojenhoidon aikana on täysin vaaratonta. Laite käynnistyy ja sammuu sen liukukantta siirtämällä. Huolehdit vain, että laitteen säiliössä on riittävästi hoitonestettä ja että sen akussa on virtaa. Hyvän mikrobitasapainon saavuttamiseksi hoidoksi riittää n. 30 sekunnin sumutus päivässä, mutta voit tehdä sen toki useamminkin tarpeen mukaan.

Tuotepakkaus sisältää laitteen, USB-laturin, käyttöohjeen sekä 5 kpl probioottiampulleja (9 ml). Laitteella on 12 kk takuu. Yksi ampulli riittää kerran päivässä sumutettaessa noin kuukauden ajan.

Laitetta täytettäessä täyttöampullin suuaukko leikataan isommaksi ja neste täytetään säiliöön pipetin avulla.

 

Probioottinesteen ainesosat: aqua, microorganisms, phenoxyethanol, ethylhexyl glycerin.