Swipe Original 500 ml UUSI

Monikäyttöinen vedellä laimennettava yleispuhdistusainetiiviste

18,00 € / kpl 22,00 sis. alv 24,00 %
Alin hinta viim. 30pv aikana 18,00 €
  Kpl

Swipe on Suomessa valmistettu emäksinen yleispuhdistusaine, jonka pH on n. 12. Swipe on tiiviste, jota laimennetaan vedellä eri käyttötarkoituksiin sopiviksi.

Sumutusmenetelmä on edullinen ja kätevä tapa siivota. Ei hankaamista, ei harjaamista vaan sumuta Swipea - anna vaikuttaa - pyyhi lika kostealla liinalla - ja kuivaa.

Laimentamista ja käyttöä varten on saatavissa kätevä 3 kappaleen sumutinpullosarja (á 400 ml) eri laimennoksille. Sumutinpullosarja löytyy verkkokaupasta tuotekoodilla 7920011.

Swipe on käytössä edullinen: 1 litrasta Swipe-tiivistettä saadaan 12,5 pullollista vahvaa laimennosta (á 400 ml), 62,5 pullollista normaalia laimennosta (á 400 ml) ja 500 pullollista mietoa laimennosta (á 400 ml).

LAIMENNOKSET

VAHVA SWIPE (1+4)
Erittäin likaisten ja pinttyneiden pintojen puhdistukseen (esim. uunit, liedet, rasvasuodattimet, grillit, takat, pohjaan palaneet kattilat, liesituulettimet, auton moottorit ja renkaat, lasikuituveneet, vaikeat marja- ja hedelmätahrat, työkoneet ja työkalut, vuolukiviuunit, asuntovaunut, suksiboxit, työkoneet ja työkalut, veneet ja veneiden konetilat, tuoreet maalipensselit, öljysäiliöt, ruohonleikkurit, muoviset puutarhakalusteet, peltikatot ja hallit).

NORMAALI SWIPE (1+24)
Tavalliseen päivittäiseen puhdistamiseen (esim. lattiat, seinät, katot, ovet, kalusteet, maali-, vinyyli-, kaakeli- ja emalipinnat, auton verhoilut ja kumimatot, kangasverhoilut, tahrat, keittiökoneet, konttorikoneet, matot). Ei marmoripinnoille, käytä niihin neutraalia Somthin'Elseä.

MIETO SWIPE (1+200)
Hellävaraista puhdistusta tarvitseville pinnoille (esim. ikkunat, peilit, tv-ruudut, silmälasit, kristallikruunut, kupariesineet, kromatut pinnat, ruostumattomat teräspinnat, korut), auton tuulilasi ja pissapoikaan pesunesteeksi.